Trustpilot

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. U kunt zich afmelden voor deze cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. We gebruiken de volgende cookies:  

Functionele cookies: dit zijn cookies die nodig zijn voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Hiermee kunnen we ook onze website optimaliseren. Dit zijn analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy en waarvoor wij geen voorafgaande toestemming van u nodig hebben. 

Tracking cookies: wij plaatsen cookies die jouw surfgedrag volgen zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. 

Google Analytics: op deze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als onderdeel van de “Analytics” dienst. Rice Up! gebruikt deze dienst om rapporten te krijgen over het gebruik van de website en om de kwaliteit en effectiviteit ervan te meten. Wij gebruiken Google Analytics op de door de Autoriteit Persoonsgegevens voorgeschreven wijze om onder de uitzondering in de cookiewet te vallen, zodat wij geen voorafgaande toestemming van u nodig hebben om Google Analytics te gebruiken. 

Social media cookies: op deze website is het mogelijk om de blogartikelen of producten te delen op verschillende social media kanalen waaronder Facebook, Instagram & Pinterest. Deze crossfunctionele cookies worden gebruikt voor het functioneren van deze buttons – zodat de social media partij je herkent wanneer je een artikel en / of video wilt delen via social media. Deze cookies maken het daarom mogelijk: ingelogde gebruikers van geselecteerde sociale media kunnen bepaalde inhoud van onze website rechtstreeks delen met vrienden en / of andere gebruikers; Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke gegevens die zij daarmee verzamelen, verwijzen we naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites geven; zie onderstaande links. Houd er rekening mee dat deze verklaringen regelmatig kunnen veranderen. Rice Up! heeft daar geen invloed op.   

Facebook Instagram Pinterest

Bekijken, corrigeren of verwijderen  

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. U hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid (“gegevensoverdraagbaarheid”) als we digitale persoonsgegevens hebben die we ofwel met uw toestemming verwerken of verwerken om een ​​overeenkomst uit te voeren die we met u hebben gesloten. Dit betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de digitale persoonsgegevens die wij van u beschikken in een leesbaar computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar [email protected] Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit is om uw privacy te beschermen. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. We willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een ​​klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Delen:

Betaalmethodes

Riceup! Rijstwater BetaalmethodesRiceup! Rijstwater Betaalmethodes

©Riceup! Rijstwater - All rechten gereserveerd Copyright 2020 Website by ConsultancyTube
0