Home > Haarproduct krullen

Voor alle haartypen

Herstelt de PH-balans

meer kruldefinitie

Haarproduct voor krullen

Zoek je een haarproduct dat jouw krullen nieuw leven inblaast? Dan is het rijstwater van Rice Up! het antwoord op al jouw vragen. Of je nu de haargroei wilt stimuleren, je beschadigde lokken wilt herstellen of droomt van dikker haar: rijstwater is hét wondermiddel dat jouw haar de verzorging biedt waar het zo naar verlangt. Eeuwen geleden ontdekten de vrouwen uit Huangluo Village (China) de effecten die rijswater had op het haar. Tegenwoordig is het haarproduct onmisbaar in de haarroutine van velen.

Het ultieme haarproduct voor het verzorgen van jouw krullen

Is je haar futloos geworden door een proteïnetekort? Heeft het jarenlang verven en stijlen van het haar zijn tol geëist? Of heeft een zwangerschap een negatief effect gehad op het haar en kamp je met haaruitval? Rijstwater is het ‘magische’ haarproduct dat jouw krullen binnen no-time weer laat stralen. Het gefermenteerde rijstwater dat je koopt in onze webshop, zit boordevol B-vitamines, mineralen en aminozuren. Deze voedingselementen zijn essentieel voor de stimulatie van de haarcellen tijdens de groeifase.

Breng jouw haar weer tot leven

Heb jij een bos met wilde krullen en zoek je naar een haarproduct dat de oplossing is voor al jouw haarproblemen? De haarspullen voor krullen die je eenvoudig online kunt bestellen, doen wat ze beloven. Heb je vragen over onze producten? Of wil je advies ontvangen? Wij helpen je graag verder. Bel naar 010-6680196 of stuur ons een e-mail via [email protected].

Delen: