Home > Haarverzorging voor krullend haar

Voor alle haartypen

Herstelt de PH-balans

meer kruldefinitie

Haarverzorging voor krullend haar

Het rijstwater van Rice Up! is dé haarverzorging voor krullend haar die niet meer mag missen in je toilettas. Zijn jouw krullen niet meer wat ze geweest zijn? Lijd je aan haaruitval? Is je haar beschadigd, droog en dof? In al deze gevallen kan gefermenteerd rijstwater dé oplossing zijn voor jouw haarproblemen. Al eeuwenlang is rijstwater het geheim voor lang, dik en gezond haar. Ben je benieuwd wat het wondermiddel voor jouw haar kan betekenen? Sla je slag: wie niet waagt, wie niet wint!

Voedende haarverzorging voor krullend haar en kroeshaar

De haarverzorging van Rice Up! is het ultieme haarproduct voor zowel steil haar als krullend en kroeshaar. Door het hoge gehalte aan proteïne, vitamines en mineralen, geeft een kuur met gefermenteerd rijstwater je haar een onmiddellijke boost. Hoe vaak je rijstwater op je haar gebruikt, is volledig afhankelijk van de behoeften van je haar. De ene persoon houdt het bij één behandeling per week, terwijl een ander iedere dag wat rijstwater in het haar sprayt. Wil je weten wat jouw haar nodig heeft? Wij geven je graag persoonlijk advies!

Laat je lokken weer stralen

De haarverzorging voor krullend haar bestel je eenvoudig in onze online winkel. Wij leveren jouw bestelling binnen één tot twee werkdagen, zodat je binnenkort al de ontelbare voordelen van het rijstwater op jouw haar kunt ervaren. Heb je vragen? Je bereikt ons door te bellen naar 010-6680196 of via [email protected].

Delen: