pH-balans haar herstellen

Home > pH-balans haar herstellen

Voor alle haartypen

Snelle levering

Persoonlijk advies

pH-balans van het haar herstellen

Wil je de pH-balans van je haar herstellen op een natuurlijke wijze? Dan is het rijstwater van Rice Up! dé oplossing. Al eeuwenlang zweren vrouwen over de hele wereld bij het gebruik van gefermenteerd rijstwater voor het verzorgen, herstellen en verdikken van het haar. En dat is ook niet zo gek, want het werkt! Het toevoegen van een rijstwaterkuur aan je dagelijkse of wekelijkse schoonheidsritueel zorgt ervoor dat jouw lokken stralen als nooit tevoren.

De pH-balans van je haar herstellen en je lokken intensief voeden

Gefermenteerd rijstwater is een bron van belangrijke proteïnen, vitamines en mineralen die je haar nodig heeft om in optimale conditie te blijven. Het zuur dat vrij komt bij het fermentatieproces doet namelijk veel goeds voor je haar. Van het herstellen van de pH-balans, het optimaal voeden van de haarzakjes, het stimuleren van de haargroei tot het verhogen van de elasticiteit van het haar: met dit wondermiddeltje blaas je jouw bos met krullen (of steile coupe) nieuw leven in.

Breng je haar (terug) in optimale conditie

Wil je zo snel mogelijk de pH-balans van je haar herstellen en alle andere voordelen ervaren van een rijstwaterkuur? Bestel een losse fles rijstwater of kies voor een pakket en bied je haar de verzorging die het verdient! Heb je vragen over ons assortiment of het verhaal achter Rice Up! en onze filosofie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 010-6680196 of een e-mail te sturen naar info@riceupricewater.com.

©Rice Up! Rijstwater - All rechten zijn gereserveerd. Copyright 2023 Website by Rice Up! Rice Water
Jouw winkelwagen1
Haar verdikken met rijstwater proefpakket
-
+
1