Home > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

PRODUCT

Hoeveel ML is 1 fles?

  • Een fles is 500 ML.

Voor hoeveel behandelingen is 1 fles?

  • Rinse/Mask: 1 fles van 500 ML is voor een behandeling als rinse/masker. Bij heel kort haar kun je het flesje eventueel in twee verdelen, maar dit verschilt per persoon.
  • Dagelijkse spray: 1 fles van 500 ML kun je gebruiken in 2x als dagelijkse spray. Je giet de helft over in de spray fles. De andere helft bewaar je in de vriezer of 7 dagen in de koelkast.

Hoe en hoevaak gebruik ik Rice Up! rijstwater?

  • Je kunt Rice Up! rijstwater als masker/rinse gebruiken of als dagelijkse spray. 

Ontvang ik een gebruiksaanwijzing?

Ja, je ontvangt een uitgebreide gebruiksaanwijzing na aankoop.

Hoevaak kan ik Rice Up! rijstwater gebruiken?

  • Hoevaak je ons rijstwater gebruikt is afhankelijk van de behoefte van jouw haar. Zoals elk ander haarproduct weet jij het beste wat jouw haar nodig heeft. Het kan zijn dat je aan het begin van het gebruik van rijstwater niet precies weet wat je haar precies nodig heeft. Elk haar is anders en heeft andere behoeften. Het is dan ook van belang dat je goed naar je haar luistert:
  • Hoe reageert je haar op ons rijstwater?
  • Wil je haar het wekelijks, dagelijks, een combinatie van beiden? Misschien wil jouw haar het twee keer per maand? Luister naar je haar.

Is Rice Up! rijstwater voor alle haartypes?

Ja. Rijstwater is voor alle haartypen (1-4).

Na hoelang zie ik resultaat?

Een van de grootste voordelen van ons rijstwater is dat je al snel resultaat merkt/ziet. Uiteraard spelen er meerdere factoren een rol, zoals de manier waarop je het gebruikt en in welke staat je haar is. 

Hoe en hoelang bewaar ik het rijstwater van Rice Up! ?

Je kunt ons rijstwater 6 maanden in de vriezer en 7 dagen in de koelkast bewaren. Gebruik je het als dagelijkse spray? Bewaar de spray fles in de koelkast en de andere helft in de vriezer. 

Welke kleur hoort het rijstwater van Rice Up! te zijn na het ontdooien?

Als het volledig ontdooid is, is ons rijstwater doorzichtig. Er ligt dan een wit laagje op de bodem. Dit is normaal. Ons product is 100% natuurlijk.  Schud het flesje goed door voor gebruik. Ons rijstwater heeft nu een troebel witte kleur.

Kan ik Rice Up! rice water voor kinderen gebruiken?

Jazeker! Wij raden een leeftijdsgrens van 2 jaar aan. We raden je aan om de spray fles te gebruiken zodat je kunt controleren waar je sprayt. Van tevoren graag eerst testen aan de binnenkant van de arm.

Kan ik Rice Up! rijstwater drinken?

Nee, absoluut niet. Het is 100% natuurlijk maar bevat etherische oliëen.

Ik heb een specifieke vraag over mijn haarconditie, waar kan ik terecht?

Wij beantwoorden vragen op onze social media via de chatfuncties of via de mail info@riceupricewater.com. Indien je vragen hebt voel je dan vrij om ons te berichten

Ik wil mijn bestelling graag afhalen, is dit mogelijk?

Helaas is dit niet (meer) mogelijk, alle pakketten worden per post verzonden. Dank voor jouw begrip!

Waarom zijn de verzendkosten voor het rijstwater €8,95?

Ons product is 100% natuurlijk en bevat geen conserveermiddelen. Om deze reden verzenden wij ons rijstwater gekoeld. Jouw order wordt met heel veel zorg ingepakt zodat het rijstwater in goede orde bij jou aankomt.

Delen: