Trustpilot

Veel gestelde vragen

PRODUCT

Hoeveel ML is 1 fles?

  • Een fles is 500 ML.

Voor hoeveel behandelingen is 1 fles?

  • Rinse/Mask: 1 fles van 500 ML is voor een behandeling als rinse/masker. Bij heel kort haar kun je het flesje eventueel in twee verdelen. 
  • Dagelijkse spray: 1 fles van 500 ML kun je gebruiken in 2x als dagelijkse spray. Je giet de helft over in de spray fles. De andere helft bewaar je in de vriezer.

Hoe gebruik ik Rice Up! rijstwater?

  • Je kunt Rice Up! rijstwater als masker/rinse gebruiken of als dagelijkse spray. 

Hoevaak kan ik Rice Up! rijstwater gebruiken?

  • Hoevaak je ons rijstwater gebruikt is afhankelijk van de behoefte van jouw haar. Zoals elk ander haarproduct weet jij het beste wat jouw haar nodig heeft. Het kan zijn dat je aan het begin van het gebruik van rijstwater niet precies weet wat je haar precies nodig heeft. Elk haar is anders en heeft andere behoeften. Het is dan ook van belang dat je goed naar je haar luistert:
  • Hoe reageert je haar op ons rijstwater?
  • Wil je haar het wekelijks, dagelijks, een combinatie van beiden? Misschien wil jouw haar het twee keer per maand? Luister naar je haar.

Is Rice Up! rijstwater voor alle haartypes?

Ja. Rijstwater is voor alle haartypen (1-4). Het effect op het haar is afhankelijk van wat voor jou haar werkt.

Na hoelang zie ik resultaat?

Een van de grootste voordelen van ons rijstwater is dat je al snel resultaat merkt/ziet. Uiteraard spelen er meerdere factoren een rol, zoals de manier waarop je het gebruikt en in welke staat je haar is. 

Hoe en hoelang bewaar ik het rijstwater van Rice Up! ?

Je kunt ons rijstwater 6 maanden in de vriezer en 7 dagen in de koelkast bewaren. Gebruik je het als dagelijkse spray? Bewaar de spray fles in de koelkast en de andere helft in de vriezer. 

Welke kleur hoort het rijstwater van Rice Up! te zijn na het ontdooien?

Als het volledig ontdooid is, is ons rijstwater doorzichtig. Er ligt dan een wit laagje op de bodem. Dit is normaal. Ons product is 100% natuurlijk.  Schud het flesje goed door voor gebruik. Ons rijstwater heeft nu een troebel witte kleur.

Kan ik Rice Up! rice water voor kinderen gebruiken?

Jazeker! Wij raden een leeftijdsgrens van 2 jaar aan. We raden je aan om de spray fles te gebruiken zodat je kunt controleren waar je sprayt. Van tevoren graag eerst testen aan de binnenkant van de arm.

Kan ik Rice Up! rijstwater drinken?

Nee, absoluut niet. Het is 100% natuurlijk maar bevat etherische oliëen.

Ik heb een specifieke vraag over mijn haarconditie, waar kan ik terecht?

Wij beantwoorden vragen op onze social media via de chatfuncties. Indien je vragen hebt voel je dan vrij om ons te berichten.

AFHALEN

Ik heb gekozen voor de optie afhalen, waar en wanneer kan ik mijn order afhalen?

Na het plaatsen van een bestelling kun je op de bedankpagina via een link een afhaalafspraak maken. Je kunt bij ons afhalen op de volgende dagen en tijdstippen: maandag, donderdag en vrijdag (om 14.00, 16.00 of 18.00) Jouw order kun je afhalen in Rotterdam West(Coolhaven). Het exacte adres zal je ontvangen in je afspraakbevestiging.

Ik heb lege flesjes over, kan ik ze terugbrengen?

Jazeker, je kunt ze terugbrengen waar je ze opgehaald hebt. Tevens ontvang je korting op jouw volgende pakket bestelling. €0,25 per ingeleverd flesje.

BEZORGING

Mijn pakket is niet bezorgd?

.Wij pakken jouw pakket zorgvuldig in zodat deze netjes aankomt. In de huidige corona situatie kan het weleens mis gaan met de bezorging van de pakketten. Helaas hebben wij hier geen invloed op daar wij gebruik maken van een externe postbezorger. Indien jouw pakket niet bezorgd is of als jouw pakket beschadigd is(en om die reden teruggestuurd is) neem dan binnen 5 werkdagen contact met ons op via [email protected].

Delen:

Betaalmethodes

Riceup! Rijstwater BetaalmethodesRiceup! Rijstwater Betaalmethodes

©Riceup! Rijstwater - All rechten gereserveerd Copyright 2020 Website by ConsultancyTube
0