Home > Behandeling extreem droog haar

Voor alle haartypen

Herstelt de PH-balans

meer kruldefinitie

Behandeling voor extreem droog haar

De ultieme behandeling voor extreem droog haar? Het rijstwater van Rice Up! is het wondermiddel waar je al zo lang naar op zoek bent! Met het haarproduct tover jij droog, dof en futloos haar om tot een betoverende bos veerkrachtige krullen. Gefermenteerd rijstwater is rijk aan vitamine B, mineralen, antioxidanten, vitamine E en inositol en geeft jouw haar een onmiddellijke boost! Of je nu droomt van voller en langer haar of gewoon je lokken wat beter wilt verzorgen: met rijstwater haal jij het beste uit je haar naar boven.

Hét haarproduct voor de behandeling van extreem droog haar met krullen

Als je een haarproduct voor extreem droog haar met krullen zoekt, kan een behandeling met rijstwater dé oplossing zijn voor jouw haarproblemen. Gefermenteerd rijstwater stimuleert haargroei, versterkt en maakt het haar dikker én verbetert de elasticiteit van het haar. Een ultieme verzorging: het wondermiddel transformeert je haar aanzienlijk. Zo loop jij binnenkort rond met een bos krullen waar je tot voor kort alleen nog maar van durfde te dromen. Maar ook als je steil haar of kroeshaar hebt, doet rijstwater wonderen voor je coupe. Het haarproduct is namelijk geschikt voor alle haartypen.

Ervaar de voordelen van gefermenteerd rijstwater

Zoek je een haarproduct voor krullen waarmee jij droog, beschadigd haar de baas wordt? Kies voor een behandeling met rijstwater en zeg gedag tegen extreem droog haar. Heb je vragen over het gebruik van rijstwater? Of heb je specifieke vragen? We staan graag voor je klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 010-6680196 of stuur een e-mail naar [email protected].

Delen: