Home > Haarspullen voor krullen

Voor alle haartypen

Herstelt de PH-balans

meer kruldefinitie

Haarspullen voor krullen

Wil je haarspullen voor krullen kopen die écht doen wat ze beloven? Het gefermenteerde rijstwater van Rice Up! kan niet ontbreken in je badkamerkastje. Het gebruik van rijstwater op het haar vindt zijn oorsprong in het oude China, waar vrouwen uit Huangluo Village alle voordelen ontdekten van het wondermiddel. Al eeuwenlang wordt gefermenteerd rijswater gebruikt om het haar te herstellen, de haargroei te versnellen en het haar te verdikken.

Haarspullen voor sterke, gezonde krullen

Het gefermenteerde rijstwater uit onze webshop zit bomvol vitamines, mineralen en proteïne. Tijdens het fermentatieproces van de rijst worden de koolhydraten omgezet naar een zuur, dat wonderen doet voor het haar. Wil je haarspullen bestellen die jouw krullen meer kruldefinitie geven? Wil je dat de elasticiteit van jouw haar verbetert? En wil je de bloedcirculatie van de hoofdhuid stimuleren? Kies dan bijvoorbeeld voor het Rice Up! rijstwater met pepermunt en ontdek een natuurlijke proteïnebehandeling voor je haar.

Stel ons al jouw vragen

Ben je op zoek naar effectieve haarspullen die jouw krullen weer laten stralen? Start met een rijstwaterkuur en aanschouw een ongekende haartransformatie! Je haar zal je eeuwig dankbaar zijn. Heb je vragen over het gebruik van het haarproduct? Of wil je persoonlijk advies ontvangen? Wij beantwoorden graag al je vragen. Bel ons via 010-6680196 of stuur een e-mail naar [email protected].

Delen: